17. mai arrangement

Laster kart ....

Dato/Klokkeslett
Date(s) - 17/05/2018
05:15 - 17:00

Sted
Solbakken skole

Category(ies)


Morgen arrangement

Tradisjonen tro så starter vi dagen på Solbakken skole med spilling til flaggheising, og vi er ansvarlige for frokost arrangement inne i gymsalen. Alle familier tar med seg ca 15 påsmurte rundstykker og 2 kanner kaffe.

Oppmøte ved Solbakken skole er 07:20.  Skolekorpset pakker ut instrumenter og gjør seg klare, mens foreldre setter frem rundstykker og kaffe, saft inne i gymsalen.  Skolekorpset skal spille til flaggheising som er kl. 07:45. Etterpå går vi inn og spiser frokost. For de foreldre som ikke trenger å bli med bussen, hjelp til rydde opp etter frokost slik at vi forlater gymsalen like ren og pyntet slik som den var da vi kom.

Vår buss inn til sentrum går senest 08:20. 

Bussen slipper oss av ved studentersamfunnet. Derfra går vi i samlet flokk til Katedralskolen. Siden Vikåsen skole har 25 års jubileum er vi nr 4/5 i toget.

Oppmøtetidspunkt i år er 09:20 ved Katedralskolen.

Ettermiddags arrangement

På ettermiddagen møtes vi ved rundkjøringen på toppen inne i Fortunalia byggefeltet kl 14:45.

Korpset marsjerer og spiller fremst i folketoget frem til Solbakken skole. Derfra forflytter vi oss til Vikåsen skole så kjapt vi kan. (Foreldre må sørge for skyss for sine barn)

Vi marsjerer fra Vikåsen skole kl 15:45 og tar runden rundt Markaplassen, før vi avslutter med spilling på skoleplassen.

Korpset har ansvar for salg av 21. lodd og utdeling av gevinster av dette. Vi setter opp liste for dugnad som vi sender ut i forkant.

2018 barnetogrekkefølge

 

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar