Årsmøte og valg av styre

Laster kart ....

Dato/Klokkeslett
Date(s) - 11/02/2016
15:45 - 17:30

Sted
Vikåsen Skole

Category(ies)


Årsmøte og valg av styre

Hvert år har vi utskiftninger av styremedlemmer, og vi trenger «nye» foreldre som kan ta over stafettpinnen etter Tone og Hanne, samt 2 verv til som vi lenge har manglet foreldre til. Jeg vil benytte anledningen til å takke disse to damene som har stått på i mange år for korpset og gjort en fantastisk innsats. Men nå er altså tiden kommet at noen av dere andre tar over.

Styreverv i korpset vårt er «lett etappe»
I motsetning til mange andre aktiviteter med styreverv og frivillig innsats, så er styreverv i Solbakken og Vikåsen Skolekorps en virkelig «lett etappe» når man sammenligner antall timer som må legges ned. I tillegg så er det sosialt og rett så trivelig. Så her er det bare «Vinn Vinn». Jeg vil også gjøre  et poeng av at korpset har god økonomi, så vi slipper å organisere tidkrevende dugnader med mange timers innsats. Loddsalg på våre konserter gjør susen 🙂

Behov for 4 foreldre
Jeg har fått 2 navn på blokka, men korpset trenger minst to foreldre til som stiller i styret. Nå har vi vært kun 4 stykker de siste åra, og det er sårbart når noen plutselig «faller fra» fordi barna slutter, eller av andre årsaker må melde avbud når vi har arrangement og samlinger (ref før jul da vi ikke kunne gjennomføre overnattings seminar som planlagt). Varighet på styreverv er i utgangspunktet 2 år. Vi har forskjellige verv, og hvert styre står fritt til å fordele vervene og oppgavene seg i mellom.

Risiko med «amputert» styre
Riset bak speilet hvis vi ikke får «fylt» opp med foreldre i styret, er at vi ikke får gjennomført arrangement som ønsket, ei heller vært proaktiv til å utnytte støtte- og stipendordninger som kan gi «lett tjente» penger i kassen.

Korpset – verdt å investere i
Jeg håper at flere av dere kan bli med å ta korpset videre – vi gir et godt nærmiljø tilbud for barna våre, og det er det absolutt verdt å ta vare på og videreutvikle.

For dere som ikke trenger «betenkningstid» for å stille til valg – send en epost til styret@svsk.no. Hvis det er spørsmål ta kontakt med oss i styret enten via epost eller på øvelsen på torsdag.

Så håper jeg at flest mulig møter opp på årsmøtet. Det er dere foreldre som bestemmer hvordan korpset skal bli fremover, så uten dere, stopper korps aktiviteten opp.

Med vennlig hilsen – valg komiteen 🙂 
Marita

You may also like...

Legg igjen en kommentar