Trøndersk mesterskap 2017

Laster kart ....

Dato/Klokkeslett
Date(s) - 29/01/2017
12:45 - 18:00

Sted
Olavshallen Trondheim

Category(ies)


Hei,

Nå er det like før TM er i gang!
Vi skal delta på tre arrangement denne dagen;

 • Konkurransekonsert for hovedkorps
 • Aspirantfabrikk for aspirantene
 • Festkonsert for alle.

Hovedkorps:

 • Oppmøte: kl. 14.45 (senest)
 • Konsertstart: kl 15.30
 • Sted: Garderober i Olavshallen 2.etasje mot Kjøpmannsgata
 • Møt med uniform (ikke lue) og instrument og noter.
 • Notestativ kan ligge hjemme denne dagen.

  Vi har garderobe fra 14:50 til etter konsert.
  Vi har ikke anledning å oppbevare utstyr i garderobene før og etter vår oppgitte tid, og alle må da finne andre måter å oppbevare sitt utstyr på.

 • Husk Slagverk:  alt av slagverksutstyr bortsett fra trommesett må være med hjem fra musikkøvelse neste uke og deretter med på konsert. Slagverkgruppa avtaler dette sammen med Simen, men foresatte må følge opp.

Aspiranter:

 • Oppmøte: kl 15:45
 • Sted: Royal Garden 1.etasje
 • Øving 1600-1730

Etter øvingen blir aspirantene fulgt bort til Kammersalen i Olavshallen for utpakking og klargjøring med generalprøve til Festkonserten kl 19. Aspirantfabrikken spiller helt først i konserten, og vi har reservert stoler fremme ved scenen etter framføringen slik at gjengen får med seg konsert og premieutdeling. Vi får med 2 ledere inn til festkonsert/premieutdeling, disse lederne vil få et stempel ved oppmøte i sekretariatet. Andre ledere/foreldre som ønsker å få med seg Festkonserten må kjøpe billett i billettluken, eller på billettservice.no

Følgende voksne er med ungene hele tiden (Avtal hvem som skal ha stempel og hvem som kjøper billett):

Ståle Furø
Eva Kjøl
Lene Romstad
Kristin Grønningsæter Kristiansen

De trenger nok bærehjelp og hjelp til å orientere seg.
Kjersti er også der, men hun er dirigent for to korps.
Uansett – takk for hjelpen på forhånd!

Alle sammen! Festkonsert 1900.
Møt i god tid, for det blir erfaringsmessig kø for å få de gode plassene. Aspirantene har plass fremst ved scenen, alle vi andre må selv finne en plass – det er ikke sete reservasjon.

Se også informasjon, reglement og spillerekkefølge på nett:  http://musikkorps.no/trondersk-mesterskap/?tab=spillerekkefolge

Billetter
Alle deltakere i tradisjonell korpsuniform har fri adgang til alle saler hele dagen under konkurransen. Andre musikanter uten korpsuniform får stempel ved oppvarmingen, og dette må framvises for å komme inn og høre på andre korps. Billettpris for publikum er satt til kr 180,- for voksne og kr 80,- for barn. Billetter til konkurransen fås kjøpt i Olavshallens billettluke i 1.etasje. Billetten gjelder hele dagen for konkurransen i begge saler samt festkonsert. Alle korps vil få med to ledere gratis inn, og disse må melde seg i sekretariatet for å få stempel. Vi vet at det blir lang kø i billettluka denne dagen og anbefaler derfor at dere kjøper billett på billettservice.no i forkant.

Lenke til arrangement

 

 

 

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar