Trøndersk Mesterskap

Laster kart ....

Dato/Klokkeslett
Date(s) - 02/02/2020
12:45 - 17:00

Sted
Olavshallen Trondheim

Category(ies)


Trøndersk Mesterskap i Olavshallen

Hvem stiller: Hovedkorps inkludert 2. års aspiranter deltar i konkurransen 3.divisjon skolekorps

Når: Søndag 2. februar

Oppmøte tidspunkt: 14:45

på gangbro ved garderobe i 2. etasje. Dere får deltagerarmbånd av Marita. (Gi beskjed til Marita hvis dere vil ha disse tidligere. Marita henter de på lørdag)
Vi får tildelt garderobeplass, deretter blir korpset ført til oppvarming kl. 15:00. Det er viktig å være på plass når korpset blir hentet.

Kleskode: Korpsuniform

NB: 1.års aspiranter må ha på seg korpsgenser for å få gratis inngang til konsertsalene.

Oppfordrer  alle 1 års aspiranter og drilltropp, samt alle foreldre til å delta som heiagjengen i Lillesalen. Skolekorpset går på scenen som det siste skolekorpset i 3. divisjon. kl. 15:45. Etterpå  (ca. 16:00) går vi tradisjonen tro ut og spiser pizza i felleskap på Peppes Pizza i Kjøpsmannsgata (bli med her selv om dere ikke blir med på konsert). Skolekorpset betaler pizza/drikke for alle medlemmer.

  • Publikumsbilletter/armbånd selges i sekretariatet og i Olavshallens billettluke, det er mulig å bestille billetter på Olavshallens hjemmeside på forhånd. Men disse må man «veksle» inn til armbånd i sekretariatet for å komme inn i salene. Møt opp i god tid da det lett kan bli kø ved billettsalget, og dørene stenges like før korpset på scenen starter og det er ikke mulig å komme inn når korpset har startet sin framføring.
  • Billettpriser: Voksenbillett/armbånd (gir adgang både lørdag og søndag) kr 290,- Barnebillett (6-16 år, gir adgang både lør-søn) kr 100,-  Barn under 6 år: gratis

Man slipper bare inn i salene i pausene mellom korpsene. Se spilleplan under for korpsene. Møt gjerne opp tidligere på dagen og få med dere andre skolekorps som spiller (og få litt valutta for billetten..litt dyr). Håper så mange som mulig blir med på festkonserten dette året, siden det blir rett etter vi har spist pizza. Dette blir artig.

Festkonserten søndag kl 18 med Musikkforeningen Nidarholm

Etter at vi har spist pizza kan alle som ønsker det gå på festkonserten som også har premieutdelingen. 2 representanter for hvert skolekorps stiller på scenen under utdelingen. Festkonserten og premieseremoni er forventet å være ferdig ca kl 1930.

Full oversikt over skolekorps og spilletider

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar