Drill instruktør søkes

Har du lyst til å jobbe som instruktør for en gjeng glade barn alderen 6 -12 år, og bidra til at de utvikler seg teknisk, koreografisk og ikke minst trives i korpset vårt. Samtidig som du selv kan utvikle egne evner innen formidling og koreografi og attpåtil få betalt for det!

Solbakken og Vikåsen skolekorps søker etter en drill instruktør som kan starte opp fra høsten 2017. Alle barna vil være i barneskole alder (6-12 år). Dette skole året har vi ikke hatt noen drill tropp, så alle barna som starter til høsten vil være nybegynnere.

Arbeidet består i drill undervisning (drillstav og dusk) to timer i uken i løpet av skoleåret. I tillegg må du delta på våre konserter (5-6 i året og bidra ved seminarer for drillerne som korpset arrangerer – 1 eller 2 ganger i året). Du blir ansvarlig for å planlegge innhold i øvinger og program for konserter/arrangementer sammen med våre to dirigenter og skolekorpsets styre. Øvingene foregår hver torsdag fra kl. 1730 til 1930 i sesongen på Vikåsen Skole.

Solbakken og Vikåsen Skolekorps sine medlemmer hører til skolekretsene Solbakken Skole og Vikåsen Skole og medlemmene er stort sett hjemmehørende på Vikåsen, Reppe, Sagplassen, Jonsvatnet og Fortunalia. Vi har ca 30 medlemmer, og håper å få igang en ny drill tropp fra høsten 2017 igjen.

Vil du finne ut mer om oss? Ta kontakt vår leder Marita Midthaug på e-post leder@svsk.no.  Vi håper du vil sende oss en søknad og si hvorfor akkurat du bør bli vår nye drillinstruktør. Vi vil kreve politiattest (type barneomsorgsattest for Frivillige organisasjoner) før søknad ferdigbehandles.

Søknad sendes på epost til: leder@svsk.no