Korpsvakt

Arbeidsinstruks for korpsvakt

Oversikt fordeling korpsvakt

Korpsvakt bør komme ti minutter før korpsøvingen starter, dvs 17:20. Det er noen arbeidsoppgaver knyttet til korpsvakten, men like viktig er at det er en voksenperson som er tilgjengelig for korpsmedlemmer, aspiranter, drillere og dirigentene.  For å bli kjent på korpsrommet og rutinene ber vi om at du kommer innom litt før korpsøvingen slutter gangen før du har korpsvakt.

Arbeidsoppgavene er som følger:

  • Ved behov, hjelp korpset med å sette fram stoler og trommesett og gjøre klart til øvingen.
  • Være dørvakt på skolen. Vi kan ikke sette døren på gløtt lengre, så korpsvakt sørger for at medlemmer kommer seg inn på øvelsen.
  • Gå på Bunnpris og plukk ut noe frukt/grønnsaker. PS! De er veldig glad i blomkål og gulrot også, ikke bare frukt. Bunnpris sponser, bare gi beskjed om at det er Gratisfrukt til korpsøvelsen, konto nummer 1 (Bunnpris sin konto). Det trengs frukt/grønnsaker til å fylle to serveringsfat. Fat, kniv og eplekutter og annet du trenger finnes på korpsrommet. Sett fram to kanner med vann, kaffekopper, vannbeger og servietter.
  • Kok kaffe. Det finnes stikkontakter på korpsrommet og i hjørnet ved sofaen i gangen. Bruk ei måleskje per kvart liter à 5 per fulle kanne. Ei kanne er tilstrekkelig på ordinær øvelse. Alternativt kan du ta med ei kanne hjemmefra.
  • Siste torsdag i måneden er det vaffeløvelse. Tilbered  to pakker familiepakning Toro vafler etter oppskrift på pakken eller ca 3 liter ferdig vaffelrøre som du gjerne kan blande ferdig hjemme. Korpset har to doble vaffeljern. Vi steker vaflene på skolekjøkkenet, og låner det vi trenger der. Husk å vask opp alt du låner. Forlat skolekjøkkenet slik vi selv vil finne det. Styret har ansvar for å se til at det finnes flytende smør, syltetøy og vaffelblanding til vaffeløvelsene på korpsrommet.  For å rekke å steke vaflene før pausen bør du gå i gang med en gang du kommer.
  • Etter pausen: Rydd opp, samle sammen søppel og vask bordene. Som regel blir gjenværende frukt spist opp av korpset i det de går hjem.

Lykke til!